Parteneri We8


We8.ro vă pune la dispoziție o platformă de parteneri care funcționează în sistem de afliliere. Asta înseamnă că primiți un comision din orice comandă finalizată care a fost realizată prin recomandarea dumneavoastră.
Interfata platforma parteneri Screenshot din ecranul principal al platformei de parteneri.

Cum funcționează acest sistem?
Platforma de parteneri este un sistem foarte transparent, prin care puteți vedea tot ce se întâmlă cu recomandările dumneavoastră. Puteți vedea câte vizite unice aveți sau câte comenzi au fost făcute prin intermediul dumneavoastră. De asemenea, puteți vedea în timp real dacă acele comenzi au fost achitate.
Platforma vă pune la dispoziție niște link-uri pentru efectuarea comenzilor. Accesarea site-ului nostru prin intermediul link-urilor dumneavoastră (afișate în platformă, în contul dumneavoastră de partener) face ca o eventuală comandă plasată să fie asociată contului dumneavoastră de partener.
Nu are importanță modul în care faceți recomandarea (share pe facebook, articol scris pe blog, recomandare verbală etc.), atâta timp cât site-ul a fost accesat prin intermediul link-ului dumneavoastră, aceasta vă va apărea în cont.

Cum puteți obține un cont de partener?
  1. Trimiteți un mesaj prin care să solicitați obținerea contului de partener, prin intermediul formularului de contact;
  2. Veți fi contactat(ă) de către noi pentru generarea contului;
  3. Veți primi datele de autentificare în platforma de parteneri.