Termeni și condiții de utilizare


1. Conditii generale si definitii
Accesand si utilizand acest Website/Aplicatie web, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre dumneavoastra si S.C. Lucid Dreams S.R.L. sunt inlocuite prin prevederile acestor Termeni si Conditii.
Prezentul document stabileste termenii si conditiile generale de utilizare ale Site-ului/Aplicatiei www.we8.ro si de achizitionare a produselor/serviciilor ofertate, de catre orice Client sau Utilizator, in lipsa unui acord special dintre acestia si Lucid Dreams S.R.L.
Accesul la site/aplicatii, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea si vizualizarea Continutului Site-ului, necesita aderarea Clientului la termenii si conditiile generale. Accesul la produsele si serviciile ofertate se face exclusiv prin intermediul site-ului public www.we8.ro.
Clientul sau Utilizatorul nu poate sa-si revoce acordul exprimat in favoarea Termenilor si Conditiilor pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Lucid Dreams S.R.L.
Accesul la site este permis doar Utilizatorilor care au cel putin 18 ani impliniti, si care s-au inregistrat corespunzator, cu sediul, domiciliul, resedinta sau orice alt drept de sedere legala in Romania.
Prin inregistrare Utilizatorul declara pe propria raspundere ca indeplineste toate conditiile enuntate si accepta termenii si conditiile generale.

Definitii:
Continutul Site-ului/Aplicatiilor.
- informatiile existente pe site-ul www.we8.ro/aplicatiilor conexe, care pot fi vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament care permite aceste operatiuni;
- continutul oricarui e-mail trimis CLIENTILOR sau UTILIZATORILOR sai de catre Lucid Dreams S.R.L, prin orice mijloc de comunicare disponibil;
- orice informatie transmisa, prin orice mijloc de comunicare, de catre un reprezentant al Lucid Dreams S.R.L;
- informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de tertii cu care Lucid Dreams S.R.L are incheiate contracte de parteneriat;
Partener Lucid Dreams S.R.L.:
- persoana juridica, titular al produselor/seviciilor ofertate pe site-ul we8.ro, altele decat cele apartinand direct Lucid Dreams S.R.L.
Cumparator:
- orice persoana juridica sau fizica, care lanseaza o comanda pe site.
Utilizator:

- orice persoana juridica sau fizica de drept public sau privat care obtine acces la Continutul Site-ului/Aplicatiei web, in baza unui acord de utilizare intre Lucid Dreams S.R.L si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
Cont:
- ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Utilizator accesul la zone restrictionate ale Site-ului/Aplicatiei web, prin care se face accesul la Continutul Site-ului/Aplicatia web.
Client:
- Persoana juridica sau fizica de drept public sau privat care are acces la Continutul Site-ului/Aplicatiei web.
Comanda de produse/servicii:
Operatiunea de lansare a unei cereri de cumparare, din partea cumparatorului. Prin lansarea comenzii, cumparatorul declara ca a aceptat implicit termenii si conditiile generale.
Oferta: Oferirea spre vanzare a unui anumit produs sau serviciu determinat si individualizat, prin caracteristicile sale, in limita stocului.
Ziua comenzii:
Ziua calendaristica, cu intervalul orar de la ora 00:00 pana la ora 23.59, in care un consumator a plasat o comanda.
Momentul incheierii contractului: momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul in care serviciile achizitionate au expirat, iar cumparatorul si-a onorat contravaloarea tuturor contractelor/serviciilor catre Lucid Dreams S.R.L.
Contractul la distanta
- contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un utilizator si Comerciant care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta, respectiv prin www.we8.ro;
Newsletter/Alerta

- mijlocul de informare periodic, transmis de Lucid Dreams S.R.L doar clientilor sai, avand acordul acestora in prealabil, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor in desfasurare.

2. Continutul site-ului/aplicatiei web
Continutul include dar nu se limiteaza la marci inregistrate, text, functiuni/module, imagini, inregistrari audio/video ori alte simboluri comerciale, prezentate pe Site/Aplicatia web, sunt proprietatea exclusiva a Lucid Dreams S.R.L, avand toate drepturile rezervate de utilizare.
Este interzisa copierea, comercializarea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea continutului site-ului, fara acordul expres al Lucid Dreams S.R.L. Orice utilizare a continutului site-ului, in alte scopuri decat cele permise expres prin documentul sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa. Nici un continut transmis CLIENTILOR sau UTILIZATORILOR, prin orice mijloc de comunicare sau dobandit de acestia prin accesare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala a Lucid Dreams S.R.L, fata de respectivul continut.
Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Website sau al actualizarii diverselor pagini ale Website-ului.
2.1. Confidentialitate
Lucid Dreams S.R.L colecteaza date cu caracter personal numai cu acordul expres al Utilizatorului sau Clientului (este vorba despre datele introduse la inregistrarea contului/efectuarea comenzii).
a).
Accesarea SITE-ului we8.ro - implica acceptul expres al UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania Lucid Dreams S.R.L.
Scopurile prelucrarii acestor date sunt crearea unei baze de date pentru emiterea facturilor, realizarea de rapoarte statistice, informarea despre ofertele Lucid Dreams S.R.L sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). Lucid Dreams S.R.L este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. Datele personale NU vor fi difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire totala sau partiala, inchiriere, etc.
b). Colectarea datelor - se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a newsletterului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.
c). Acces restrictionat si (dez)abonare - exista zone in site care necesita inregistrare sau abonare. In cazul newsletterului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor. In functie de tipul de inregistrare (creare cont site, abonare newsletter ), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa livrare, adresa facturare, CNP etc. Aceste date sunt folosite in principal pentru identificarea clientului, validarea sau completarea contului, activitati statistice proprii, respectiv pentru facturare si/ sau livrare.
d). Lucid Dreams S.R.L poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora exacta a vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser-ului de internet, sistem de operare, etc.) furnizate de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite exclusiv pentru a imbunatati serviciile oferite, sau cu scop statistic;
Utilizatorul si/sau clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru acceptarea Termenilor si Conditiilor, renuntand astfel la orice drept,fara nicio obligatie ulterioara sau fara ca vreo parte sa poata pretinde daune-interese. Pentru exercitarea acestui drept Utilizatorul si/sau clientul se va adresa Lucid Dreams S.R.L, conform datelor de contact disponibile pe site.
Utilizatorul si/sau clientul are dreptul de a-si modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita ulterior obtinerii contului. In situatia in care Utilizatorul si/sau clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul furnizorului de servicii de plata online.
e). Datele cu caracter personal introduse in program sunt criptate cu cheie unica pentru fiecare utilizator in parte (la fiecare client sunt criptate diferit) iar transmisia datelor este securizata cu certificat SSL. La aceste date are acces doar utilizatorul contului respectiv.

3. Vanzarea online de produse si servicii

3.1. Accesul la ofertele Lucid Dreams
Este permis oricarui Utilizator si/sau Client care viziteaza site-ul www.we8.ro
Lucid Dreams S.R.L isi rezerva dreptul de a limita accesul la serviciile sale si de a sterge Contul oricarui Utilizator si/sau Client, in cazul justificat in care considera accesul si existenta Contului ar putea prejudicia in vreun fel societatea.
3.2. Comanda online
Utilizatorul si/sau Clientul poate efectua comenzi de produse / servicii comercializate exclusiv pe site.
Utilizatorul si/sau Clientul consimte ca toate datele sale furnizate, sunt complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in continuare comanda emisa. Responsabilitatea pentru furnizarea tuturor datelor necesare facturarii si livrarii revine clientului.
Lucid Dreams S.R.L. isi rezerva dreptul de a denunta unilateral comanda efectuata de Utilizator si/sau Client , dupa notificarea acestuia prealabila, fara a exista nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda daune-interese, in situatia:
1. neplata serviciilor / produselor;
2. datele furnizate de catre Utilizator si/sau Client , pe site sunt incomplete sau incorecte;
3. comportamentul Utilizatorului si/sau Client poate si/sau produce daune de orice natura de partea Lucid Dreams S.R.L. si/sau partenerilor acestuia;
4. pentru alte motive intemeiate, care sa justifice aceasta masura.
3.3. Datele aflate in contul clientului.
1. In cazul in care prezentul contract dintre furnizor (Lucid Dreams S.R.L.) si beneficiar incetează pentru neplata (3.2.1.) sau din alte motive, toate datele aflate in contul clientului/utilizatorului se vor sterge in mod automat. Furnizorul nu isi asuma nici o vina pentru inconvenient si mentioneaza ca datele respective nu se mai pot recupera din sistem chiar daca utilizatorul/client reia ulterior contractul.
3.4. Incheierea contractului la distanta.
Confirmarea comenzii de catre Lucid Dreams S.R.L., se realizeaza prin activarea serviciilor / primirea mesajului electronic cu parola si datele de accesare ale serviciului. La momentul primirii mesajului electronic se considera intrunirea acordului de vointa, si incheierea valida a Contractului la Distanta, in conformitate cu prevederile O.G. 130/2000, modificata.
Timpul necesar livrarii comenzii la adresa indicata de Utilizator/Client nu constituie o obligatie contractuala asumata de Lucid Dreams S.R.L, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora. Revanzarea cu scop comercial a produselor si/ sau serviciilor care fac obiectul acestora, este interzisa, daca nu este aprobata de Lucid Dreams S.R.L. Nerespectarea termenului anterior da dreptul Lucid Dreams S.R.L. sa anuleze serviciile precum si sa solicite daune.
3.5. Comercializarea produselor si serviciilor direct de catre Lucid Dreams S.R.L.
Livrarea produselor . Se asigura expedierea contra cost la domiciliul/sediul Utilizatorului/Clientului. Toate taxele si cheltuielile de expeditie vor fi suportate de cumparator. Utilizatorul/Clientul va fi informat cu privire la contravaloarea taxelor de transport. Plata transportului se va face in avans, prin transfer bancar sau depunere directa.
Odata cu documentele care atesta livrarea produselor contractate, Contractul este onorat.


4. Notificari pentru utilizatori
Ca utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:
- sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, in special cu privire la datele de facturare si datele de livrare;
- sa mentineti si innoiti, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Ca utilizator, va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
- sa introduceti in sistem materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem sau orice informatie care este parte componenta a acestui sistem;
- sa utilizati sistemul intr-un mod care contravine normelor legale in vigoare.
In caz de litigiu privind modul de interpretare si de derulare a contractului la distanta, instanta competenta este cea de la domiciliul S.C. Lucid Dreams S.R.L.
Lucid Dreams S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica conditiile de mai sus, in concordanta cu prevederile legale.